به گزارش
وی همچنین از راه اندازی واحد فولادی در قائنات خبر داد و افزود : بدلیل تحریم ها با اندکی محدودیت مواجه شدیم اما با تلاش و پشتکارتوانستیم این مجموعه ها را در کشور بومی سازی کنیم. از سوی دیگر این امر سبب اشتغال زایی بسیاری از مردم شده است که سبب خوشنودی ما نیز شده است.
نادری ادامه داد: با توجه به دانش و تجربه چندین ساله کشور در این حوزه ، سعی برآن داریم که مجموعه ها را سازماندهی کنیم تا بتوانیم در پروژه های جدید از آنها استفاده کنیم.
رییس
وی همچنین درباره برنامه های اجرایی در سال 1400، اظهار کرد: این سال برای ما سال بسیار مهمی می تواند باشد. تمام تلاش ما این است که طرح های فولادی زیادی را در این سال به بهره برداری برسانیم. اگر بتوانیم از 7 طرح فولادی بهره برداری کنیم 3.5 میلیون تن فولاد به ظرفیت کشور اضافه خواهد شد که این سبب ارز آوری خوبی می شود.
وی درباره طرح جامع فولاد چنین توضیح داد: طرح جامع فولاد نگاهی جامع پتانسیل های موجود در کشور دارد. البته در مقطعی طرح جامع فولاد با طرح توازن فولاد جابه جا شد که در آن گفته می شد چه منابعی منجر به تولید چه محصولاتی می شود. به عنوان مثال باید در نظر داشت آیا غرب کشور توان تولید ورق های فولادی را دارد و یا از محصولات پایین دست این منطقه که شامل
اینکه چه محصولات کیفی باید در چه نقاطی از کشور تولید شود، در طرح توازن موردتوجه نبوده و نادیده گرفته شده بود. تلاش ما براین است تا طرح جامع فولاد را با نگاهی به مزیت های موجود کشور بازنگری کنیم . انجام طرح جامع فولاد سبب خواهد شد سود آن به صورت متوازن در تمام نقاط کشور تقسیم شود.
فولاد ,کشور ,طرح ,های ,شرکت ,فولادی ,طرح جامع ,جامع فولاد ,ملی فولاد ,شرکت ملی ,بومی سازی
درباره این سایت